Marilyn Manson

                                                    
 
                  

 

Modulok
Modulok : Wolf-parkinson-white szindróma

Wolf-parkinson-white szindróma


Mansonnak egy nagyon ritka betegsége van, a Wolf-Parkinson-White Szindróma, aminek előfordulási aránya mindössze 0,1-3%. Ebben az esetben egy járulékos idegköteg van a szívben, amely az ingert a hagyományos út helyett máshova tereli, ami rohamokban jelentkező nagyon gyors és magas pulzusszámhoz vezethet. Előszőr a serdülő, 20-as években járva jelentkeznek a tünetek, és amellett hogy halálos szíverréshez is vezethet, a beteg akár el is ájulhat a légszomjtól. Általában gyógyszerrel karban tudják tartani a rohamokat, azonban egy viszonylag új módszernek köszönhetően 95%-os valószínűséggel gyógyítható is. Ennek a neve szív-elektrofiziológia. A combvénán keresztül egy elektródkatétert vezetnek a szívbe és megpróbálják kiváltani a rohamot, majd ha a gócot megtalálták, a katéter segítségével kiégetik.

A képhez egy kis magyarázat. Az első egy normális szívritmus, a második pedig a WPW szindrómás, amin látszik hogy nem a megszokott "úton" halad az inger, az utolsó szivritmus pedig a tachycardia ami sima szapora szívverés.

 

 

 

 


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?