Marilyn Manson

                                                    
 
                  

 

Modulok
Modulok : Filmszerepek

Filmszerepek


Lost Highway (Útvesztőben)
Manson 1997-ben debütált színészként David Lynch, Lost Highway című filmjében. MM és Twiggy egy jelenet erejéig pornósztárokat alakítottak.Jawbreaker (Kemény dió)
Manson egy jelenet erejéig bújt egy Idegen bőrébe, az 1999-es Jawbreakers-ben, melyben akkori barátnője Rose McGowan is játszott. A filmet Darren Sein rendezte.


Bowling for columbine (Kóla, puska, sültkrumpli)
Michael Moore 2002-es dokumentumfimjében az USA és az aggresszió kapcsolatának boncolgatásával foglalkozik. A Columbine középiskolai mészárlás is szóba kerül így Manson a bűnbak is nyilatkozik.Beat the Devil
Tony Scott 2002-es filmjében Clive Owen, Gary Oldman és James Brown mellett Marilyn Manson is feltűnik egy rövid jelenet erejéig az alkotás végén. MM becsönget és a Bibliát felmutatva mondja hogy megpróbálja elolvasni.

Party Monster (Parti szörnyek)
Fenton Bailey és Randy Barbato 2003-as filmjében MM egy transzvesztitát, Christinát alakít. A karakatere még énekel is =DThe Heart is Deceitful Above All Things (Jeremiah története)
MM Jackson szerepében tűnik fel Asia Argento 2004-es filmjében.


Rise:Blood Hunter (Rajzás)
Manson csapost alakít Sebastian Gutierrez 2007-es filmjében, aki segít Lucy Liu karakterének néhány infóval.


Clone High
2007-ben Manson a MTV új sztáros, rajzfilmes sorozatában kölcsönözte hangját saját magának a Food Pyramid című dalban.
Tim and Eric's Awesome Show
2009-ben MM elvállalta Dark Man szerepét a showban aki megbünteti Timet és Ericer amiért bántották a madarakat xD

 

 


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?