Marilyn Manson

                                                    
 
                  

 

Modulok
Modulok : Gitározás

Gitározás


Marilyn már az első albumukon, az Antichrist Superstar-on is gitározott, mivel akkori gitárosuk Daisy Berkowitz otthagyta a bandát a felvételek alatt és MM-nek kellett beugrania néhány számban helyette. 1998-ban, a Mechanical Animals felvételei során Zim Zum hagyta ott a bandát és Manson ekkor is megcsillogtatta tudását néhány nótában. 2001-ben a Guns, God and Government turnén Manson az In the shadow of the valley of the death című számban "tépte" a húrokat ismételten bebizonyítva hogy nem csak énekelni tud.
MM a 2009-es The High End of Low turné alkalmából felevenítette a gitár tudását egy kicsit :D Már az 1996-97-es turnén is játszott a Dried up tied, dead to the world című számban, most pedig megint. A dal kezdete előtt egy kicsit szórakoztatja a népet aztán a legtöbbet a refrénben játszik. Egyébként egy-két fellépésen tisztességesen megkínozta szegény hangszert xD.
 

 


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?