Marilyn Manson

                                                    
 
                  

 

Modulok
Modulok : Idézetek

Idézetek


"Az idők nem válnak egyre erőszakosabbá, csak egyre több mindent sugároznak a tévében."

"A zene a mágia legerősebb formája."

"Szerintem Isten és Sátán csak két szó, mint a Marilyn és a Manson."

"A társadalom alapvetően mindig próbál egy bűnbakot találni a problémáira. Hát itt vagyok."

"Az emberek szeretnek bíráskodni , mivel amíg mások fölött itélkeznek , addig nem kell a saját nyomorult életükkel foglalkozniuk . Ránk mutogatnak , ahelyett , hogy magukba néznének."

"Sok ember nem akar saját döntéseket hozni. Túlságosan félnek. Sokkal egyszerűbb ha megmondják nekik hogy mit kell csinálniuk."

"Bárki elég intelligens ahhoz hogy észrevegye milyen Amerika, nem fogják körbeülni és semmit se tenni ellene. Ők is olyanok lesznek mint én. Olyanok lesznek mint a rajongóink. Dühösek lesznek."

"Ismerd meg hogy mivan valójában odakinnt. Soha nem mondtam hogy legyél olyan mint én, azt mondom légy önmagad és különbözz."

"Azthiszem a művészet az egyetlen spirituális dolog ebben a világban. És nem vagyok hajlandó hinni abban ahogy a többi ember értelmezi Istent. Nem hiszem hogy bárkinek is kellene. Nem egy ember birtokolja az Isten jelentésének szerzői jogait."

"A végén mindannyian Jerry Springer Show vendégek voltunk, tényleg, már csak a műsorban nem szerepeltünk."

"A felnőtt szórakoztatás öli meg a gyermekeinket? Vagy az öli meg a gyermekeinket hogy a felnőtteinket szórakoztatjuk?"

"Marilyn Monroe nem az igazi neve volt, Charles Manson nem az igazi neve volt, és most, én felveszem ezt a valós nevemnek.
De mi is a valódi? Nem találhatod meg az igazságot, csak kiválasztod a neked legjobban tetsző hazugságot."

"Egy részem fél közel kerülni az emberekhez mert attól félek hogy elhagynak engem."

"Az emberek hajlamosak összekapcsolni bárkit aki máshogy néz ki vagy viselkedik az illegális vagy erkölcstelen viselkedéssel."

"Az eredetiség terhe az amit sok ember nem hajlandó elfogadni. Inkább ülnek a TV előtt és hagyják hogy megmondják nekik milyennek kellene lenniük, mit kellene megvenniük és hogy min nevessenek."

"Az "Antikrisztus" szó számomra a kollektív hitetlenség Istenben."

"Ezek az emberek művészek. Ezek az emberek zenészek. Ők befogadják és így próbálják kifejezni."

"Majd meglátják. És nem számít ha mégsem. Ez csak Rock 'n' Roll. Azonban azt tervezem hogy a mainstream irányzatba kezdek. Marilyn Manson csak az első lépés."

"Ebben a kultúrában nevelitek fel a gyerekeket. Ne lepődj meg ha a képedbe vágják!"

"A zsarnokság társadalmában élünk ahol az emberek sokkal kényelmesebben érzik magukat áldozatként, ahelyett hogy kiállnának magukért."

"Ha minden kivánságod valóra váltana, sok álmod pusztulna el."

"Amikor azt tanítják hogy szeress mindenkit, hogy szeressd az ellenségeidet, akkor milyen értéke van a szeretetnek itt?"
"
Félek attól hogy olyanná válok akit mindenki utál, félek a kudarctól, félek hogy elvesztem az irányítást. Szeretek a káosz és a rend közt egyensúlyozni mindenben amit csinálok.
Mindig bennem van a félelem hogy a mérleg átbillen az egyik oldalra, elveszek valamiben vagy elvesztek mindent hogy elvesszek benne. És félek attól hogy a társadalom teljesen elfogadott báránya legyek."

"Átkellene menni egy IQ teszten mielőtt teherbeesel. Lekell tenned a jogsit hogy járműveket működtess és SAT teszt kell ahhoz hogy bekerülj a főiskolára. Akkor miért nem kell kitölteni néhány tesztet mielőtt valaki életed ad egy gyereknek?
Amikor Elnök leszek, ez lesz az első törvény amit bevezetek."

Úgy tekintek a munkámra mint hogy olyasvalaki vagyok akinek fel kell dühítenie az embereket. Nem akarok csak egy lenni a srácok közül. Nem akarok egy egyszerű mosolygós arc lenni a TV-ben aki könnyen emészthető szemetet mutat be.

"Ha tényleg kilennének véve a bordáim azzal lennék elfoglalva hogy a saját farkamat szopjan a Wonder Yearsben ahelyett hogy Winnie Coopert üldözöm.
Ezenkívül mások farkát sem szoptam a színpadon. Szoptam volna a sajátomat. Ráadásul, kinek van ideje kiskutyákat ölni amikor szophatod a saját farkadat? Azthiszem felhívom a sebészt reggel."

"Mi lenne a jó Marilyn Mansonban ha senki nem utálná?"

"Ha nem járattak volna privát keresztény iskolába, nem lett volna bennem elegendő rosszindulat hogy alapítsak egy együttest."

"A világban amit elképzelek Marilyn Manson nem számít. De ez nem az a világ amelyben élünk."

 

 


Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?