Marilyn Manson

                                                    
 
                  

 

Modulok
Modulok : Művészet

Művészet


Manson már a kezdetektől fest hobbiból, a legrégebbi alkotásai 1995-1996-ban készültek, de 1998 után kezdte karrierjét
vízfesték festőként. Az festményekből nem csak kiállítás készül, hanem jó néhányat meg is lehet venni. Első kiállítása
2002. szeptember 13-14 között zajlott le, The Golden Age of Grotesque címmel. A show-t Los Angeles Contemporary Exhibitions Centre-ben tartották.
2004. szeptember 14-15 között sor került a második kiállításra, melyet az első estén Párizsban, másnap pedig Berlin-ben mutattak be. A show címe Trismegistus volt, ami az egyik festmény címe is volt-egy nagy, három
fejű Krisztus egy antik falapra festve.
Manson "Celebration Corporation"-nek nevezte el saját művészeti irányzatát. Egy szlogen is kapcsolódik ehhez: "Eladjuk az árnyékunkat azoknak akik benne állnak".
2005-ben azt mondta hogy a Celebritarian Corporationt 7 évig szüneteltették, tehát az irányzat 1998-ban kezdődhetett.
A CC Manson galériájának neve is, a The Celebritarion Corporation Gallery of Fine Art-nak Los Angeles-ben, ahol a harmadik kiállítását rendezték 2007. április 2-17-ig.
A festményeknek elég magas áruk van, így a legtöbb rajongó nem engedhet meg magának egy-egy darabot, de a kortárs művészek szerint Manson reális árakat biztosít hozzájuk.

 

 

 

 


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?