Marilyn Manson

                                                    
 
                  

 

Modulok
Modulok : Film és televízió

Film és televízió


Manson 1997-ben debültált a filmes szakmában David Lynch "Lost Highway" című filmjében.
Ezután több kisebb szerepben is feltűnt pl. a "Party Monster"-ben, aztán az akkori barátnőjének,
Rose McGowan filmjében, az 1998-as "Jawbreaker"-ben. Később jött Asia Argentino 2004-es filmje a "The Heart is Deceitful Above All Things", majd a
Rise:Bloodhunter és a "The Hire: Beat the Devil". Michael Moore politikai dokumentumfilmjében, a "Bowling for Columbine"-ban
készült vele egy interjú a Columbine mészárlással kapcsolatosan.
Animációs formában jelent meg a "Clone High"-ban és az MTV sorozatában, a "Celebrity Deathmatch"-ben számtalanszor feltűnt, így ő lett
a show nem hivatalos bajnoka és kabalafigurája.
2005 júliusában, Manson elárulta a Rolling Stones-nak hogy egy kicsit jobban fókuszál a filmezésre: "Csak úgy gondolom hogy most
nem érdemes zenét készíteni a világnak. Nem akarom hogy a művészetemet többé-főként a lemezkiadók-árucikkekké változtassák. Csak alkotni akarok."

Vendégszereplőként láthattuk a Murderdolls "Dead in Hollywood"-jában, a Nine Inch Nails "Gave up"-jában és "Starfucker"-jében és Eminem "The Way I Am" című klippjében.
Összesen 23 videokllippje van a bandával. Többek között a "Personal Jesus"-t, a "(s)AINT"-et és a "Heart-Shaped Glasses"-t saját pénzéből finanszírozta.
Első önálló filmje a "Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll", melyben ő játsza Lewis Carroll-t az Alíz csodaországban szerzőjét.
2010-ben Manson és Evan hivatalosan is egy új slasher film főszereplői lettek a "Splatter Sisters"-ben. A filmet 2012-re tervezik.

 


 

 

 


Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?