Marilyn Manson

                                                    
 
                  

 

Modulok
Modulok : Zene

Zene


Warner 1989-ben alapította Floridában a "Marilyn Manson & the Spooky Kids"-et (a nevet 1992-ben simán 'Marilyn Manson'-ra rövidítették').
A Spooky Kids alatt Jeordie White (Twiggy Ramirez) és Stephen Gregory Bier Jr. (Madonna Wayne Gacy) is dolgozott vele két side-project-ben:
a "Satan on fire" egy faux-keresztény death metal együttes volt, ahol basszerozott, a "Mrs. Scabtree"-t pedig White-tal és a későbbi barátnőjével Jessickával
alapították és mivel sok helyen megszegték a szerződéseket, Marilyn Manson nem játszhatott egyes klubbokban.
1993 nyarán Trent Reznor érdeklődést mutatott a banda iránt és ő lett a producere első lemezüknek, a "Portrait of an American Family"-nek a Nothing Records-nál.
Egyre nagyobb népszerűségnek örvendtek az 1995-ös "Smells like children" lemezzel. A banda első nagy durranása az MTV-n
a "Sweet dreams(are made of this") 1983-mas Eurythmics feldolgozás volt. Az "Antichrist Superstar" még nagyobb sikert ért el.
Csak az Egyesült Államokban, az együttes három lemeze is elérte a platinum minősítést, további három pedig az aranyat.
Manson társelőadóként jelent meg a "DMX" albumán a "My Flesh, Blood of My Blood"-on és a "gODHEAD" lemezén, a "2000 years of human error"-on.
Zenéi számos filmben megjelentek már, ezek közül a leghíresebbek a "The Matrix", a "From Hell" és a "Resident Evil".
Miután megjelent Manson "búcsúalbuma" a "Lest we forget", átdolgozta Danny Elfman "This is Halloween" című számát ami
a "The Nightmare Before Christmas" film 2006-os új kiadásában szerepelt. Nem sokkal ezután Tim Skold-dal karöltve elkezdték készíteni a 6. lemezt, az "Eat me, Drink me"-t.
Manson egyértelműen cáfolta hogy a banda nem fog összeomlani, sőt, Twiggy Ramirez visszatért és a "The High End of Low"-ot már vele vették fel.

 

 

 

 


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok