Marilyn Manson

                                                    
 
                  

 

Modulok
Modulok : Korai évek

Korai évek


 

BRIAN HUGH WARNER 1969. január 5.-én született Carton-ban, Ohio-ban. Szülei Barb (született Wyer) és Hugh Warner.
Édesapja Katolikus, édesanyja Episzkopális. A Herritage Katolikus Iskolában ő és az egyik barátja magazinokat írtak, és eladták őket a többi gyereknek, egészen addig amíg be nem hívták az igazgatói irodában ahol
megbüntették. Minden munkájára a 666-ot és további sátáni jeleket írogatott hogy több figyelmet szerezzen, mert sokan
terrorizálták és nagyon magányos volt.A legnagyobb kedvence gyermekkorában a Dungeons & Dragons volt. Hatalmas
KISS RAJONGÓ VOLT, az apja gyakran vitte a koncertekre Kiss sminkkel, és Brian-nek megvolt az összes kazettájuk és amit még
csak lehetett kapni. Szerette Ozzy Osbourne-t, az Iron Maiden-t, de kedvelte David Bowie-t is miután meghallotta az "Ashes to Ashes" című számát. A középiskolai évkönyvébe bekerült az a rajz amit az Iron Maiden jelképéről készített. 
Ebben az időszakban azt javasolták neki hogy hogy szoláriumozzon, és már ekkor is nagyon öntudatos volt a frizuráját illetően.
Az anyja alkoholt vett neki és a barátainak, mert úgy gondolta hogy előbb-utóbb úgyis sor kerül rá és így felügyelni tudta őket.
Gyerekként a család egyik barátjaMOLESZTÁLTA és a dolgot magában tartotta, de egy nap kitört belőle és elmondta a szüleinek.
Életrajzi művére, a "The long hard road out of hell"-re hivatkozva, Warner-nek német és lengyel ősei vannak az apai ágán.
Felvette az anyja vallását a Heritage Keresztény Iskola tanulójaként, habár később átment a Cardinal Gibbons Középiskolába ahol 1987.-ben végzett.
1990-ben, Warner a Broward Community Főiskola hallgatója lett. A BCC diák újság, az Observer főszerkesztő-helyetteseként, Warner
jól haladt affelé hogy HIVATÁSOS ÚJSÁGÍRÓ LEGYEN, és elegendő tapasztalatot szerzett írás terén a South Florida életmód magazinjában, a 25th Prallel-ben ahol zenei cikkeket írt. Ekkor számos zenésszel találkozott akikkel később az ő saját bandáját hasonlították össze, köztük a "My life wit the thrill kill kult" és
Trent Reznor a Nine Inch Nails-ből. Manson zenésszé vált, mert ő is ugyanakkora hírnevet akart mint ők.

 

 

 


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?